MENU
Menu Polední menu
Neděle 18. 8.
Kuřecí vývar s masem a nudlemi 45,-
Bramborové noky s kuřecím masem, žampióny a smetanou 145,-
Čínské nudle s vepřovým masem 145,-
Pondělí 19. 8.
Hrachová s uzeninou 45,-
Znojemská hovězí pečeně, dušená rýže 145,-
Smažené žampiony, vařený brambor, tatarská omáčka 135,-
Úterý 20. 8.
Krkonošská cibulačka 45,-
Špagety s kuřecím masem a zeleninou 135,-
Dančí na víně, karlovarský knedlík 155,-
Středa 21. 8.
Kapustová 45,-
Kantonská rýže s kuřecím masem, kyselá okurka 135,-
Zapečená vepřová krkovička, vařený brambor 145,-
Čtvrtek 22. 8.
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky 45,-
Hovězí guláš, houskový knedlík 135,-
Kuřecí řízek, bramborová kaše, okurka 135,-
Pátek 23. 8.
Žampiónový krém 45,-
Kuřecí špíz s lilkem a cuketou, opečený brambor 145,-
Listové saláty s grilovaným hermelínem 155,-
Sobota 24. 8.
Kuřecí vývar s masem a nudlemi 45,-
Pečené kuře, šťouchané brambory, kyselá okurka 135,-
Masové kuličky s tomatovou omáčkou, těstoviny 135,-

Greensgate

© Greensgate 2019,
Design by Beneš & Michl